امتیاز خریدارن به فایل :
4

بالا بردن ماندگاری قارچ در منزل

ارسال شده در تاریخ : 1394/04/22

رشته‌های علوم تجربی و پزشکی
تاریخ ارسال : 1394/04/22
حجم فایل : 305.17KB
فرمت فایل : pdf
رمز عبور : ندارد
بازدید : 4,031 مرتبه


قیمت فایل : 2,000 تومان | پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

  گزارش تخلف  | فروشنده ی فایل : مهدی جوادی

توضیحات معرفی فایل

برای نگهدارزی بیشتر قارچ دکمه ای در خانه می توانید از روش بلانچ کردن استفاده نمائید.

این روش ماندگاری قارچ ها را تا چند ماه بالا می برد.

در قارچ آنزیمی به نام پلی فنل اکسیداز است که در مجاورت اکسیژن سیاه می شود

با این روش از تماس آنزیم با اکسیژن جلو گیری می شود.

مواد لازم:

1- آب

2- آبلیمو

3- نمک

-


برچسب ها

قارچ دکمه ای بلانچ

موارد مرتبط


?

درباره فروشگاه


فروشگاه اینترنتی تحقیق آنلاین


پیغام مدیریت


در صورت وجود مشکل در فایل خریداری شده ، فروشگاه ما با پشتیبانی بموقع رضایت شما را جلب خواهد کرد .



کليه ي محتواي اين سايت توسط کاربران درج شده است و تيم مديريت هيچ مسئوليتي نسبت به آن ها ندارد.

W3C Standard Website Valid HTML5 / CSS3 - v2.1
Copyright © All Right Reserved For wada.ir