رشته علوم و صنایع غذایی
تاریخ ارسال : 1394/05/06
حجم فایل : 652.9KB
فرمت فایل : rar
رمز عبور : ندارد
بازدید : 5,629 مرتبه
مقدمه
واژه هيدروكلوئيد به گروهي از پلي ساكاريد ها و پروتئين ها اطلاق مي شود كه موجب ايجاد ويژگي هاي متعددي از قبيل در محلول هاي آبي شده، موجب پايداري فوم ها، امولسيونها و ديسپرسيون ها شده، از تشكيل كريستالهاي gelling و thickening نقش دارند. مهمترين هيدروكلوئيدهاي مورد استفاده در جدول 1 ارائه شده flavors يخ و شكر جلوگيري كرده و در آزاد شدن است.
thickening characteristics
Viscoelasticity and Gelation
synergistic combination
stabilization و...
پسورد:keyhaneh.wada.ir
-