امتیاز خریدارن به فایل :
19

تحقیق دانشجویی:هیدروکلوئیدها در صنایع غذایی (Food Hydrocolloids)

ارسال شده در تاریخ : 1394/05/06

رشته علوم و صنایع غذایی
تاریخ ارسال : 1394/05/06
حجم فایل : 652.9KB
فرمت فایل : rar
رمز عبور : ندارد
بازدید : 5,629 مرتبه


قیمت فایل : 10,000 تومان | پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

  گزارش تخلف  | فروشنده ی فایل : محمد دریانی

توضیحات معرفی فایل

مقدمه
واژه هيدروكلوئيد به گروهي از پلي ساكاريد ها و پروتئين ها اطلاق مي شود كه موجب ايجاد ويژگي هاي متعددي از قبيل در محلول هاي آبي شده، موجب پايداري فوم ها، امولسيونها و ديسپرسيون ها شده، از تشكيل كريستالهاي gelling و thickening نقش دارند. مهمترين هيدروكلوئيدهاي مورد استفاده در جدول 1 ارائه شده flavors يخ و شكر جلوگيري كرده و در آزاد شدن است.

thickening characteristics

Viscoelasticity and Gelation

synergistic combination

stabilization و...

پسورد:keyhaneh.wada.ir

 

-


برچسب ها

صنایع غذایی تحقیق دانشجویی مقاله

موارد مرتبط


?

درباره فروشگاه


فروشگاه اینترنتی تحقیق آنلاین


پیغام مدیریت


در صورت وجود مشکل در فایل خریداری شده ، فروشگاه ما با پشتیبانی بموقع رضایت شما را جلب خواهد کرد .



کليه ي محتواي اين سايت توسط کاربران درج شده است و تيم مديريت هيچ مسئوليتي نسبت به آن ها ندارد.

W3C Standard Website Valid HTML5 / CSS3 - v2.1
Copyright © All Right Reserved For wada.ir