رشته تکنولوژی تولیدات گیاهی
تاریخ ارسال : 1393/09/21
حجم فایل : 220.21KB
فرمت فایل : pdf
رمز عبور : ندارد
بازدید : 3,253 مرتبه
قارچ شی تاکه یک قارچ خوراکی و دارویی است کشت آن بسیار ساده و آسانتر از قارچ دکمه ای می باشد می تواند در ایران هم جای خود را در سبد غذایی خانواده ها باز کند.
خواص دارویی آن به لنتینان ( پلی ساکارید ) بر می گردد و پلی ساکارید های دیگر که:
1- ضد سرطان
2- علیه HIV موثر
3- فشار خون را پایین می آورد .
کشور های آسیای شرقی از این قارچ استفاده می کنند.
به ترتیب ژاپن 67.8 % ، 20.9 % چین ، 8.9 % تایوان و 2.3 % کره کشور هایی که بیشترین مصرف شی تاکه را دارند .
موارد استفاده شی تاکه:
1- تازه
2- خشگ شده
3- پودر
-